INCOSE-NL workshop
Barclay Brown

Barclay Brown

Assoc. Dir AI Research at Collins Aerospace 

Keynote: Living in a Generative World 

17:00 – 18:00

Abstract
De recente opkomst van generatieve AI-mogelijkheden, waaronder grote taalmodellen en alomtegenwoordige interactieve chatbots, heeft de wereld in een nieuw tijdperk geworpen. Sinds de lancering van ChatGPT eind 2022 en de groei van talloze commerciële en open source grote taalmodellen hebben honderden miljoenen mensen iets nieuws in de menselijke ervaring ervaren: het vermogen om iets te genereren door het simpelweg in gewone taal te beschrijven. 

Slimme chatbots zijn echter nog maar het begin van een nieuw paradigma. In deze lezing verkennen we een nabije toekomst waarin het grootste deel van ons werk wordt uitgevoerd in samenwerking met een generatieve AI. Deze partners of assistenten zullen onze ideeën, wensen en verzoeken overnemen en schetsen, paragrafen, artikelen, papers, diagrammen, software, symboolmodellen, technische documenten, illustraties, video en zelfs complete liedjes en muziek produceren. Ze hebben geen verlangen om ons te vervangen – sterker nog, ze hebben helemaal geen verlangens – dus zijn ze volledig afhankelijk van ons om hen te vragen, te verzoeken, te beschrijven, te specificeren, te begeleiden, te sturen en hen te instrueren over wat ze moeten doen, en vervolgens over hoe ze kunnen verbeteren. het, combineer het en produceer en distribueer het uiteindelijk. 

In deze sessie kijken we naar deze generatieve toekomst en hoe we onszelf, onze medewerkers en onze gemeenschappen kunnen gaan ontwikkelen om te profiteren van de kansen die deze biedt. We zullen kijken naar manieren om op dit moment te creëren door te genereren ten behoeve van ons technische werk, problemen op te lossen en nieuwe kansen voor onszelf en onze organisaties te ontwikkelen. 

Bio Barclay Brown
Barclay R. Brown is Associate Director voor AI Research bij Collins Aerospace, een divisie van RTX. Voordat hij bij Collins kwam, was hij Engineering Fellow bij Raytheon Missiles and Defense, met de nadruk op MBSE, en daarvoor was hij Global Solution Executive voor de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie bij IBM. Dr. Brown heeft een bachelordiploma in elektrotechniek, twee masterdiploma’s in psychologie en bedrijfskunde en een doctoraat in industriële en systeemtechniek. Hij is auteur van Engineering Intelligent Systems, uitgegeven door Wiley, en is een gecertificeerde Expert Systems Engineering Professional (ESEP), gecertificeerde Systems Engineering Quality Manager en voormalig CIO van INCOSE.