Even voorstellen: Henry Mulder als Bestuurslid communicatie

 

Mijn naam is Henry Mulder (59), ik woon samen met partner, dochter en hond. Ik mag de komende jaren de rol van bestuurslid communicatie vervullen en stel mij graag aan u voor.

Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg in de functie van Programmamanager Innovatie bij Trajectum en daarnaast E-health Architect bij Q-Consult Zorg. Voordat dat ik in de gezondheidszorg ging werken heb ik in de ICT-, energie- en defensiesector gewerkt. Om het laatste te beginnen ben ik bij wat nu Thales is in aanraking gekomen met de wereld van Systems Engineering. Deze kennis heb ik daarna in kunnen zetten in de energiesector bij wat nu Eaton is en daarna in de ICT sector bij Atos en Fujitsu. En nu de zorg aan het transformeren is naar gezondheid met steeds complexere samenwerkingen is het mijn uitdaging Systems Engineering bekend te maken in deze sector.

Een uitdaging die ik ben aangegaan door het schrijven van een boek, “Transforming Healthcare with DevOps, A practical guide to embrace the complexity of digital transformation”. En nu ook vanuit INCOSE in de rol van bestuurslid communicatie. Het slaan van bruggen en het bouwen aan communities zodat sectoren van elkaar kunnen leren past goed in de doelstelling van INCOSE en vooral in de Vision 2035 waar niet alleen de zorgtransistie, maar ook de transities in exploratie, energie, transport, informatie en telecom een plek hebben. Mijn wens is dat we samen vanuit INCOSE deze transities kunnen ondersteunen.