INCOSE-NL Workshop – 3 oktober

AI in the changing world of Systems Engineering

Als je ChtaGPT 4o vraagt “Wat kan AI voor SE betekenen en SE voor AI?” krijg je een uitgebreid antwoord. Het eindigt met de conclusie: “Kortom, AI en SE vormen samen een dynamisch duo. AI brengt de kracht van automatisering, voorspellende analyses en optimalisatie, terwijl SE de structuur, integratie en kwaliteitsborging biedt die nodig zijn om AI-oplossingen effectief en betrouwbaar te maken. Samen kunnen ze de wereld van technologie efficiënter, slimmer en zelfs een beetje leuker maken.”

Hoe dan? Dat is het thema van de volgende INCOSE-NL Workshop. Op 3 oktober 2024 vindt de INCOSE-NL workshop opnieuw plaats, dit keer bij van der Valk Vianen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft weer een interessante dag te worden met keynote presentaties van Eric Postma (Tilburg Universiteit) en Barclay Brown (Collins Aerospace).

Early Bird korting

Meld je voor 31 juli aan om in aanmerking te komen voor de Early Bird korting van € 50,–! Dit gaat via de  bestelpagina van Eventbrite, klik daar op de button “Tickets ophalen” om de opties te bekijken, incl. de optie om ‘s avonds voor € 50,– extra deel te nemen aan het diner  om e.e.a. te verteren!

Afgeronde rechthoek: Aanmelden INCOSE-NL workshop 2024

 

 

Naast de keynotes is er keuze uit 9 verschillende AI workshops, rond de thema’s: SE Tooling, megatrends en general SE topics. De workshops worden dit jaar verzorgd door:

Hou de de website voor het volledige programma en de actualiteit van de inhoud in de gaten.

Per workshop hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ook een reden op je op tijd aan te melden voor een plekje in jou favoriete workshop!