Nieuwe sponsor - MathWorks

MathWorks, wereldwijd toonaangevend op het gebied van technical computing software en automatische codegeneratie voor embedded systemen, nieuwe sponsor INCOSE-NL.

We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking en kijken er naar uit elkaar de komende jaren te gaan versterken!

MathWorks, opgericht in 1984, is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technical computing software en automatische codegeneratie voor embedded systemen. Hun basisproducten, MATLAB® en Simulink®, vormen vaak de basis voor innovatie en digitale transfomatie in bedrijven in de automobielindustrie, luchtvaart, telecom, chemie, machinebouw, high-tech mechatronica, electronica, biotechnologie, pharma en financiële dienstverlening.

MathWorks heeft vestigingen en distributeurs over de hele wereld met meer dan 5000 werknemers. Voor de Benelux heeft MathWorks een vestiging in Eindhoven. Behalve de verkoop van producten geven zij consultancy voor een succesvolle implementatie, verzorgen zij (on-site) trainingen en bieden technische ondersteuning. In meer dan honderd landen op bijna alle continenten zijn er miljoenen gebruikers in de industrie, de overheid, onderzoekslaboratoria, financiële instellingen, universiteiten en hogescholen. Zij rekenen op MathWorks omdat MATLAB en Simulink de meest fundamentele tools zijn geworden voor hun engineering- en onderzoekswerkzaamheden.

MATLAB
Alle softwaretools van MathWorks zijn gebaseerd op MATLAB, de programmeertaal en ontwikkelomgeving die industriestandaard zijn geworden voor technical computing. MATLAB en de daaraan gerelateerde toolboxen hebben onschatbare waarde voor data-acquisitie, -analyse en -visualisatie en de ontwikkeling van algoritmen (o.a. artificial intelligence) en applicaties.

Simulink
Simulink is een grafische omgeving voor het modelleren, analyseren en simuleren van dynamische systemen. Door middel van automatische codegeneratie kunnen vanuit Simulink embedded systemen worden geprogrammeerd, gebaseerd op microcontrollers, DSP’s, FPGA’s en System-on-Chip oplossingen.

Ga naar deze pagina voor een overzicht van alle sponsoren van INCOSE-NL!