Een geslaagd jubileum event

23 september was het zover! Deze dag kwamen we als INCOSE-NL bijeen ter ere van ons 25-jarig jubileum.

Met zo’n 70 leden en andere geïnteresseerden (en 5 deelnemers online) waren we samengekomen in het van der Valk in Vianen. Voor velen een goed moment om na lange tijd andere INCOSE-NL leden weer face-to-face te kunnen spreken. En daarvoor was, tussen alle mooie presentaties door, meer dan voldoende gelegenheid.

 25JarigJubileum

Via deze weg dan nogmaals dank aan alle sprekers die hun medewerking hebben verleend. Bas Leijser van JongINCOSE, die samen met oud voorzitters van INCOSE-NL terugblikte op 25 jaar INCOSE in Nederland. Verder o.a. Hans Vrieling en Wim Schelling (namens Levvel), over de uitdagingen van Systems Engineering & integraal ontwerpen bij complexe infrastructuurprojecten, Arjo van der Ham (Lightyear) over hoe Systems Engineering helpt bij het versnellen van EV adoptie en Heinz Stoewer die een preview gaf van de INCOSE System Engineering Vision 2035. Het volledige programma is nog steeds terug te vinden op onze website.

Alles bij elkaar een dag om te herinneren! Mede mogelijk gemaakt door Capgemini Engineering, Relatics, HighTech institute en Technolution als sponsoren van het event.