EMEASEC 2018: "SE: Connecting the World"

De INCOSE EMEA Systems Engineering Conference (EMEASEC) is dé conferentie voor SE voor INCOSE leden uit Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Dit jaar is de EMEASEC van 5-8 november in Berlijn.

Op de EMEASEC presenteren bedrijven, universiteiten en andere kennishouders de laatste ontwikkelingen in toepassing van en onderzoek naar SE. Systems Engineers uit de hele regio zijn aanwezig om kennis op te doen en netwerken met de internationale groep gelijkgestemden.

De organisatie zoekt enthousiaste INCOSE leden die willen bijdragen met een presentatie, een plek willen in de selectie, en net-afgestudeerden die hun thesis willen presenteren.

1. Wil jij presenteren?
Stuur je presentatie of publicatie dan op. De deadline ligt nu op 22 juni en de procedure vind je hier. 

2. Wil jij een plek in de selectiecommissie?
Heb je SE ervaring en lijkt het je het leuk om de ingestuurde papers, panels en tutorials te reviewen? De EMEASEC organisatie is op zoek naar reviewers en doet een beroep op INCOSE-NL leden. Meld je vóór 26 juli aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hierbij aan waar je expertise in hebt! 

3. Heb jij net je thesis af?
Ben je net afgestudeerd en wil je een lidmaatschap van INCOSE en toegang tot EMEASEC winnen? Stuur dan je thesis in. 
Op deze pagina vind je precies hoe dat moet.