17 oktober: netwerkbijeenkomst 'validatie van systeemarchitectuur'

17 oktober spreekt Frank Kusters op de netwerkbijeenkomst. Het onderwerp is validatie van systeemarchitectuur: 
Frank geeft in een interactieve presentatie weer hoe men in de software industrie omgaat met vroegtijdige validatie van systeemarchitectuur en het op die manier voorkomen van meerwerk en vertraging. Meld je aan en lees meer:

Over de spreker:
Frank Kusters werkt bij automotive-specialist Sioux Logena, onderdeel van de Sioux Group. Als Lead System Engineer is hij verantwoordelijk voor het borgen van de technische kwaliteit binnen de organisatie. Daarnaast is hij betrokken bij een breed scala aan projecten voor de internationale auto-industrie, bijvoorbeeld op het gebied van de connected car, rijcomfort, veiligheid, mobiliteit en onderhoud.

Het onderwerp van de avond:
Hoe kan het dat de ontwikkeling van grote systemen zoveel vaker misgaat dan die van kleine systemen? Waarom lijkt het alsof alles goed gaat tot vijf voor twaalf, en dan ineens het hele project enorme vertraging oploopt? In de software-industrie heeft men geleerd hoe het in een vroeg stadium valideren van de architectuur helpt bij het succesvol opleveren van projecten. In deze interactieve presentatie bekijken we hoe de lessen uit software toepasbaar zijn op multidisciplinaire systemen.

Aanmelden kan  : klik hier