Nieuwsbrief nov 2020

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

Nieuwsbrief november 2020

Beste Bezoeker,

Hierbij de INCOSE-NL nieuwsbrief van november 2020, met deze keer onder andere aandacht voor onze ALV + webinar van november aanstaande.

ALV + webinar 19 november
De op dinsdagvond 20 oktober geplande fysieke netwerkbijeenkomst werd helaas alsnog een online webinar en dat zal de komende maanden zeker zo blijven. Zodoende wordt ook de bijeenkomst van 19 november aanstaande online georganiseerd.
Deze avond staat de tweede ALV van 2020 op het programma, met aansluitend een presentatie door Jon Holt (Technical Director INCOSE-UK) over ‘Complexity’.

Tijdens de ALV staan de volgende onderwerpen op de agenda:
- Terugblik ‘20
- Doelen ‘21
- Status financiën
- Voorstel begroting + contributieverhoging
- Ledenkoppeling website
- Uitkomsten enquête
De ALV staat gepland van 19:30-20:30, de presentatie door Jon Holt van 20:30-21:15. De webinar is vanaf 19:15 toegankelijk. Aanmelden kan via onze website, waarna je een link ontvangt om deel te kunnen nemen aan de webinar.

En verder...
Dinsdagavond 15 december staat de laatste webinar van 2020 gepland. Ook in 2021 zullen webinars (en hopelijk op termijn weer fysieke netwerkbijeenkomsten) plaatsvinden. Hieronder de planning tot en met juni 2021:
Di. 19 januari - Netwerkbijeenkomst / Webinar
Do. 11 februari - New Member Meeting (op uitnodiging)
Do. 11 februari - Netwerkbijeenkomst / Webinar
Di. 16 maart - ALV + Netwerkbijeenkomst/Webinar
Do. 22 april - Netwerkbijeenkomst / Webinar
Di. 18 mei - Netwerkbijeenkomst / Webinar
Do. 17 juni - Netwerkbijeenkomst / Webinar

Het onderwerp voor 15 december volgt zo spoedig mogelijk. Dinsdagavond 19 januari staan de Systems Engineering uitdagingen van het project Cuyperstrap, een fysieke verbinding tussen de Cuypershal van Amsterdam Centraal Station en de distributiehal van het ondergrondse metrostation Noord-Zuid-lijn Centraal Station, op het programma.

Internationaal
29 t/m 31 januari 2021 aanstaande staat wederom een International Workshop gepland. Oorsponkelijk gepland in Sevilla (Spanje), maar wordt na een succesvol online International Symposium 2020 van afgelopen zomer ook volledig online gehouden. Zodra er meer bekent is over het programma zal dit middels de nieuwsbrief worden gedeeld. Maar je kunt natuurlijk ook de website van IW2021 in de gaten houden!

Verderop in 2021, Q4, bestaat opnieuw de kans om voor een INCOSE event af te reizen naar Sevilla. In die periode staat daar de EMEA workshop 2021 op het programma. Hopelijk inderdaad in Spaanse sferen en net zo succesvol als de EMEA Workshop 2019 in het LEF van Rijkswaterstaat in Utrecht!

En wist je dat er dit jaar nog diverse online INCOSE events georganiseerd worden vanuit central en/of andere lokale chapters. Zie hiervoor onder andere de agenda op incose.org.

Nieuwe bestuursleden gezocht
Zie jij het als een uitdaging om Systems Engineering binnen Nederland verder op de kaart te zetten en/of het uitwisselen van kennis en ervaringen binnen de verschillende markten waarin Systems Engineering wordt toegepast te bevorderen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Begin 2021 komen er binnen INCOSE-NL een tweetal bestuursfuncties vacant. Thijs Geurts zal op dat moment het voorzitterschap overnemen van onze huidige voorzitter Ger Schoeber, waarmee we opzoek zijn naar een nieuwe aankomend voorzitter. Eric Burgers heeft dan vier jaar lang met verve de rol van penningmeerster ingevuld en draagt graag het stokje over aan een volgend enthousiast lid!
Heb je interesse, neem dan contact op met één van de huidige bestuursleden. Dit kan via:
Ger Schoeber, voorzitter, ger.schoeber@incose.nl
Thijs Geurts, aankomend voorzitter, thijs.geurts@incose.nl
Eric Burger, penningmeester, eric.burgers@incose.nl
Omar El-Haloush, secretaries, omar.el-haloush@incose.nl
Rico Verhage, communicatie, rico.verhage@incose.nl

25-jarig jubileum INCOSE-NL
In 2021 is het tijd voor een feestje, het 25-jarig jubileum van INCOSE-NL. En dat mag gevierd worden! Hoe, waar, wanneer moet allemaal nog worden uitgedacht en gepland. Precies om die reden kondigen we dit nu alvast aan. We zouden het graag ergens in 2021 met jullie vieren en dat vergt een goede voorbereiding. Zodoende zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste leden om deel te nemen in het projectteam dat we hiervoor in het leven willen roepen. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met Thijs Geurts via thijs.geurts@incose.nl.

Wil je buitenom de nieuwsbrieven verder op de hoogte blijven over het reilen en zeilen van INCOSE-NL? Dan kan je terecht op onze website je aanmelden voor de INCOSE-NL whatsapp (read-only) groep (volg de QR-code) en/of je aanmelden voor de LinkedIn groep van INCOSE-NL met wekelijks een actuele Post van onze voorzitter! Of door één van onze netwerkbijeenkomsten bij te wonen uiteraard.

INCOSE-NL Whatsapp
Openen op je mobiel en je wordt toegevoegd aan deze groep.

19 November - ALV & Online Webinar "Complexity"

Deze avond zijn alle leden welkom bij onze tweede (online) ALV van het jaar, met aansluitend een presentatie door Prof. Jon Holt (Technical Director INCOSE-UK).


Lees verder

Komende evenementen

Graag zien we je op onderstaande bijeenkomsten! 

19 november: ALV + Webinar
15 december: Webinar
19 januari: Netwerkbijeenkomst/Webinar

 www.incose.nl  | Contact  |  Twitter  |  LinkedIn
--
Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen schrijf je dan uit