Nieuwsbrief maart 2020

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

Nieuwsbrief maart 2020

Beste Bezoeker,

Hierbij de INCOSE-NL nieuwsbrief van maart 2020, met helaas aanpassingen in het programma in verband met het coronavirus.

Gezien de situatie en de ongewisheid van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben we als bestuur besloten om de netwerkmeeting/ALV van 19 maart af te lasten. Dit in lijn met adviezen om gelegenheden waarbij groepen mensen bij elkaar te komen dan wel sociale contacten uit te stellen.
Vooralsnog verwachten we jullie te kunnen verwelkomen voor deze netwerklezing en ALV op dinsdagavond 14 april.

Tijdens deze netwerklezing zal Marc Hamilton van Altran ons meenemen in de "Future of SE”; "Hoe beïnvloedt de transitie van MBSE naar MDSE de rol van Systems Engineering". Wat zijn de gevolgen van de digitalisering van multi-disciplinaire engineering processen op de rol van de Systems Engineer. We zijn in een fase waarin onderkend wordt dat modellen nodig zijn om de systems (en overige) engineers te ondersteunen (Model Based Systems Engineering).
Zie voor meer informatie onze website en meldt je snel aan via deze link!

Iets verder in de tijd, 17 juni aanstaande, staat de Dutch System Architecting / Engineering Conference 2020 gepland, met INCOSE-NL als partner. Na twee succesvolle edities van dit evenement, verwachten we wederom een mooi programma te kunnen bieden. 
Sprekers voor dit event zijn nog altijd van harte welkom. Heb je interesse, neem dan contact op met Ger Schoeber (Voorzitter INCOSE-NL) via voorzitter@incose.nl.

Een onderwerp van huishoudelijke aard betreft de facturen voor het lidmaatschap 2020. Deze zijn inmiddels de deur uit. Hierbij hebben we ons best gedaan deze, conform de Nederlandse wet, naar ieder persoonlijk te adresseren. Je bent ook persoonlijk verantwoordelijk voor betaling zorg te dragen. Klik op deze link voor extra achtergrond informatie.

En tot slot helaas ook nog twee evenementen die niet doorgaan zoals gepland. Allereerst de tijdens de laatste netwerkbijeenkomsten aangekondigde workshop door James Martin. We hadden gehoopt deze workshop ook dit jaar weer te kunnen aanbieden, maar helaas past dit niet in het schema van James.
Het laatste event betreft de, van 30 maart t/m 2 april bij Airbus Helicopters in Donauwoerth, door IpX Europe GmbH geplande conferentie op het gebied van configuratiemanagement. Ook zij hebben in verband met het coronavirus aangegeven de conferentie voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Wil je buitenom de nieuwsbrieven op de hoogte blijven over het reilen en zeilen van INCOSE-NL? Dan kan je terecht op onze website en/of je aanmelden voor de LinkedIn groep van INCOSE-NL met wekelijks een actuele Post van onze voorzitter! Of door één van onze netwerkbijeenkomsten bij te wonen uiteraard.

GEANNULEERD: Netwerkbijeenkomst 19 maart - De transitie van MBSE naar MDSE

De netwerkbijeenkomst en ALV van 19 maart 2020 zijn i.v.m. het coronavirus geannuleerd en verplaatst naar 14 april 2020.
14 april Webinar - ALV + "De transitie van MBSE naar MDSE"

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus, is de geplande netwerkbijeenkomst vervangen door een online event. Op de agenda staat de uitgestelde ALV en een presentatie van Marc Hamilton.


Lees verder


Verslag IW2020 Torrance Los Angeles

Ieder jaar in januari wordt de IW (International Workshop) door INCOSE central georganiseerd. Deze is eigenlijk altijd in de VS, en zo ook dit jaar weer in Torrance, Los Angeles. Overigens geen straf om in deze periode van het jaar daar te mogen vertoeven – heerlijk zonnetje!


Lees verder

 

Komende evenementen

Graag zien we je op onderstaande bijeenkomsten! 

14 april: ALV + Netwerkbijeenkomst
14 mei: Netwerkbijeenkomst
17 juni: Dutch System Architecting / Engineering Conference

 www.incose.nl  | Contact  |  Twitter  |  LinkedIn
--
Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen schrijf je dan uit