INCOSE.NL Nieuwsbrief april 2018

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

INCOSE-NL Nieuwsbrief
Beste Bezoeker,
 

Vanuit het INCOSE bestuur hierbij de nieuwsbrief van april 2018. 

Een wens van veel INCOSE-leden is meer te weten over de toepassing van SE in verschillende sectoren. Volgende week is de high-tech sector aan de beurt: op 
19 april spreekt Ton Peijnenburg van VDL-ETG. Hij vertelt welke rol SE speelt bij de uitbesteding van de realisatie van systeemcomponenten in de high-tech industrie. Hoe SE bijdraagt én tekort schiet. Lees meer en meld je aan!

Op 14 mei is James Martin te gast bij INCOSE-NL. Hij organiseert een workshop over systeemarchitectuur. In één dag leer je hoe goede systeemarchitectuur bijdraagt aan een beter begrip van het probleemdomein en daarmee betere ontwerpbeslissingen. Je ervaart hoe systeemarchitectuur helpt ontwerpactiviteiten te structureren en helpt inzicht te geven in doel en scope van complexe projecten. Details over het programma en aanmelden vind je hier. 

Op 15 mei vindt de volgende reguliere netwerkbijeenkomst plaats

14 juni organiseren INCOSE-NL en Techwatch samen een dagvullend Systems Architecting event. Vooraanstaande sprekers uit de high-tech, bouw- en infrawereld verzorgen presentaties en workshops over SE en systeemarchitectuur. Het event vindt plaats in Den Bosch. Meer details volgen hier. 

Tot slot een verzoek: Heb je een idee voor een onderwerp of spreker voor een netwerkbijeenkomst? Laat het ons weten! 

Hartelijke groet,

Het bestuur van INCOSE NL
 
--