INCOSE.NL Nieuwsbrief januari 2017

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

INCOSE.nl Nieuwsbrief
Beste Bezoeker,

Het nieuwe jaar is begonnen. Heb je nog goede voornemens gemaakt? Wellicht het goede voornemen om meer te doen voor je mede systems engineers? Meld je dan aan voor het INCOSE bestuur!

Verder hebben we volgende week op donderdag 19 januari een leuke sessie over hoe meer te halen uit de work breakdown structure. Alwyn Smit uit Australië komt over om zijn ideeen hierover te vertellen.

In deze nieuwsbrief aandacht voor:


Met vriendelijke groet,

Bestuur van INCOSE NL

 
---

Avondlezing Getting the Most out of "Work" Breakdown Structure. (19 januari)

Avondlezing Getting the Most out of \ Van 19.01.2017 19:00 tot 19.01.2017 22:00
 
Alwyn Smit geeft een korte training hoe meer te halen valt uit de WBS. Met behulp van een set aan logische uitgangspunten de WBS beter op te zetten, kan het beter worden benut door het projectteam. 
Work Breakdown Structure (WBS) can be...

Lees verder
---

Uitnodiging tot kandidaatstelling

INCOSE Nederland zoekt nieuwe bestuursleden. Ben je iemand met ideeën over de ontwikkeling van systems engineering en wil je in het hart staan van het netwerk van systems engineers? Geef je dan op als bestuurslid.


Lees verder 

International Workshop

De internationale workshop van INCOSE komt er weer aan.

Op 28 januari start de vijf-daagse jaarlijkse International Workshop in Los Angeles. Bij de IW komt alles over systems engineering aan de orde. Een agenda bestaande uit 200 items trekt mensen vanuit de hele wereld om de laatste stand in vakkenis te delen.

Onderwerpen als MBSE , requirements engineering en transportation zijn goed vertegenwoordigd. Diverse academische onderzoeken en inzichten worden gedeeld en verder gebracht.

Namens het Nederlandse chapter van INCOSE zal de aankomend voorzitter en de voorzitter erbij aanwezig zijn. Er zijn diverse strategische sessies over de organisatie van INCOSE, waar zij het belang van de Nederlandse chapter zullen behartigen.


Lees verder 

Avondlezing Visie INCOSE Nederland (21 februari)

Avondlezing Visie INCOSE Nederland (21 februari) Van 21.02.2017 19:00 tot 21.02.2017 22:00
Het team
Het team achter de visie van systems engineering in Nederland bestaat uit de volgende personen. Mike van Spall Maarten Bonnema Heinz stoewer Michiel van der Korst Willem Jan de Vlieger Paul Schreinemakers Rob Hamann
Programma
19:00...

Lees verder 

 www.incose.nl  | Contact  |  Twitter  |  LinkedIn
--