INCOSE NL Nieuwsbrief 2016-12

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

INCOSE.nl Nieuwsbrief
Beste Bezoeker,

We gaan weer naar het einde van het jaar en daarmee ook naar het einde van dit lustrumjaar. We hebben de SE-Experience erop zitten. Dit jaar is er nog één avondlezing, en we hebben het beste voor het laatst bewaard. Deze avondlezing op 13 december staat in het teken van de SE-Boost.

Daarnaast staat de bestuurswissel in het verschiet. Wij zoeken enthousiaste leden die een bijdrage willen leveren aan het verder ontwikkelen van het INCOSE netwerk.

In deze nieuwsbrief aandacht voor:Met vriendelijke groet,


Bestuur van INCOSE NL

 
---

De laatste avondlezing van 2016

Avondlezing SE-boost (13 december 2016)

Avondlezing SE-boost (13 december  2016)
De SE-boost is een sector breed initiatief van opdrachtgevers, bouwers en ingenieursbureaus in de civiele wereld. Met SE-Boost zal de toepassing van systems engineering in de civiele sector effectiever en uniformer worden toegepast.
Deze avond zal Miranda...

Lees verder


 

---

Nieuwe bestuursleden gezocht!

INCOSE Nederland zoekt nieuwe bestuursleden. Ben je iemand met ideeën over de ontwikkeling van systems engineering en wil je in het hart staan van het netwerk van systems engineers? Geef je dan op als bestuurslid!


Lees verder
 

Jong INCOSE wint Award

De tomeloze energie en de verbinde factor dat Jong INCOSE vormt is niet onopgemerkt gebleven. De INCOSE Board heeft aangekondigd de Jong INCOSE working group te willen belonen met de "Outreach Award".

Deze krijgt het team van Jong INCOSE voor het betrekken en verbinden van een tot dan toe niet opgemerkte subgroep systems engineers. De jonge systems engineers! Er gaan bij andere chapters geluiden op om iets vergelijkbaars te organiseren.


Lees verder 

Besluiten najaars ALV

Bij Vanderlande werd op 27 oktober de najaars ALV van INCOSE gehouden. Belangrijkste punten waren de begroting 2017 en het vaststellen van de contributie. Op hoofdlijnen is de begroting onveranderd t.o.v. 2016. Na een korte toelichting is deze goedgekeurd. Tevens heeft de ALV ermee ingestemd dat de contributie het komende jaar ongewijzigd blijft.
Notulen van de vergadering zullen op het ledendeel van de website geplaatst worden.
 

IW 2017 in Torrance

Van 28 t/m 31 januari vindt de jaarlijkse INCOSE International Workshop plaats in Los Angeles. Veel van de internationale Working Groups houden daar workshops. Interessant zijn altijd de workshops over MBSE.

Voor registratie en meer informatie zie: http://www.incose.org/IW2017/home 

Overlijden Derk Bol


Kort na de SE Experience bereikte mij het bericht dat Derk Bol plotseling overleden is. Derk Bol was nauw betrokken bij de oprichting van INCOSE in Nederland in 1996.


Lees verder 

 www.incose.nl  | Contact  |  Twitter  |  LinkedIn
--