INCOSE.NL Nieuwsbrief maart 2018

Printen
Als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, lees dan online
 
--

INCOSE-NL Nieuwsbrief
Beste Bezoeker,
 

Vanuit het INCOSE bestuur hierbij de nieuwsbrief van maart. 

De laatste netwerkbijeenkomst was een succes. Een avond vol levendige discussie over de dilemma's en successen in onze praktijk, ingeleid door een actuele showcase van 2ndSense. Dank voor de organisatie, Jong INCOSE! 

Dit houden we de komende maanden vast met de volgende events: 

22 maart spreekt Thijs Geurts van Altran. Om bij te blijven in een snel veranderende markt moeten Nederlandse tech-bedrijven de effectiviteit van hun Engineering en R&D afdelingen verhogen. Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat zijn de do's en don'ts? Thijs legt het uit. Lees hier meer en meld je aan!  
Voorafgaand aan deze netwerkbijeenkomst is een ALV. Onder andere het financieel jaarverslag van 2017 staat op de agenda.  

19 april verwachten we een presentatie over de aanpak van System Engineering bij VDL-ETG. Het hoofd SE neemt ons mee in de wereld van de uitbesteding van de realisatie van systeemcomponenten in de high-tech industrie, vanuit het perspectief van de leverancier. Lees meer en meld je aan!

Op 14 mei is James Martin te gast bij INCOSE-NL. Hij organiseert een workshop van een dag over standaardisatie in systeemarchitectuur. James staat bekend om zijn hoogwaardige trainingen, die hij wereldwijd geeft. Hij heeft al 6 keer eerder een workshop voor INCOSE-NL gehouden. Lees hier meer. 

14 juni organiseren INCOSE-NL en Techwatch samen een dagvullend Systems Architecting event. Vooraanstaande sprekers uit de high-tech, bouw- en infrawereld verzorgen presentaties en workshops over SE en Systems Architecting.
Houd daarom donderdag 14 juni alvast vrij in je agenda! Meer details volgen hier. 

De factuur voor het lidmaatschap 2018 van INCOSE-NL wordt eind maart verstuurd. Voor die tijd wordt je per email gevraagd om je contactgegevens te controleren, om misverstanden bij de facturatie te voorkomen. We willen je vast vragen de informatie in die mail aandachtig te lezen en indien nodig direct aan te passen.

Tot slot een verzoek: Heb je een idee voor een onderwerp voor een netwerkbijeenkomst? Laat het ons weten. 

Hartelijke groet,

Het bestuur van INCOSE NL

 

Komende evenementen

6 juni - JongINCOSE barbecue
10 en 11 oktober - INCOSE EMEA Workshop
21 november - netwerkbijeenkomst november
15 oktober - netwerkbijeenkomst oktober

 
 www.incose.nl  | Contact  |  Twitter  |  LinkedIn
--