Nog 2 weken en dan is de “SE Experience 2016”!

Over twee weken is de “SE Experience 2016”. Dit Systems Engineering symposium is de feestelijke afsluiting van het jubileumjaar van INCOSE NL en vindt plaats op 24 november 2016 in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Lees hieronder waarom je deze dag niet kan missen!

SE Experience

Het symposium is gericht op de ontwikkeling en toepassing van SE in het komende decennium. Vandaar het thema “shaping the future”. Het is een Experience waarbij je wordt getriggerd de elementen van SE te ervaren middels verschillende workshops.

Programma

Je kunt zelf het programma samenstellen dat je wilt bijwonen. Op de website site kun je van elke “track” de details teruglezen en je kan alle onderdelen van verschillende tracks met elkaar combineren. Klik hier voor het programma. 

Ook zijn er een aantal sprekers die hun visie op SE in de toekomst toe zullen lichten. 

Jan Bosch doet dit specifiek voor de ontwikkeling van SE in software engineering. Deze ontwikkeling kenmerkt zich in drie thema’s: Snelheid, Data en Ecosystemen. Lees hier meer!  

Je kunt ook kiezen om eigen vaardigheden ontwikkelen in een van de sessies van Miranda van Ark. De focus ligt hier op krachtig en effectief werken in projecten, en snel groeien in je eigen expertise. Dit helpt je in het toepassen van SE in de praktijk en bij samenwerken in de organisatie. 

Locatie

Om alles uit de dag te halen is het Media Plaza als locatie gekozen voor de “SE Experience 2016”. Media Plaza is een van modernste congres- en vergaderlocaties in Europa. Innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter en dragen bij aan het thema shaping the future.

AuditoriumMedia Arena

Feestelijke afsluiting

Het jubileumjaar wordt op een feestelijke wijze afgesloten, middels een goed verzorgde borrel. Tijdens deze borrel kun je de hoogtepunten van de dag nabespreken met je nieuw opgedane contacten.

Barzone

Zakelijke tickets

Het is nu ook mogelijk om zakelijk tickets te kopen, en de factuur in te leveren bij je werkgever. 

Klik hier om je zakelijke ticket te kopen.

Sponsoren

Naast de hoofdsponsor Relatics kunnen wij met trots mededelen dat de SE Experience ook mogelijk wordt gemaakt door sponsors; TBI, ADSE en 2ndSense.

Logo TBILogo 2ndSenseLogo ADSE 20 jaar

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 24 november naar de “SE Experience 2016”. Schrijf je nu in en stel je eigen programma samen. Beleef de toekomt van SE, leer van de succesverhalen van de afgelopen 20 jaar, werk aan je skills in verschillende workshops, vergroot je netwerk en vier het jubileum met ons mee. 

De tickets voor de “SE Experience 2016” kun je hier bestellen!