SE Experience 2016 - Koop nu je ticket!

Lijkt het je leuk om met experts uit allerlei vakgebieden inspiratie op te doen, mee te denken over de toekomst van Systems Engineering en kennis en ervaringen uit te wisselen? Koop nu je ticket voor de SE Experience 2016 en neem deel aan het inspirerende programma op 24 november! Het thema is ‘Shaping the Future’, passend bij dit thema zijn een aantal onderwerpen geselecteerd. Kijk hier voor het programma.

Kenmerkend voor de dag is dat we de interactie opzoeken en met elkaar aan de slag gaan. Naast de technische elementen wordt er ook volop aandacht besteed aan de organisatorische onderdelen van SE. Op deze manier verbinden we mensen en brengen we contacten tot stand. Met deze dag willen we een brede doelgroep aanspreken, of je nu Systems Engineer, adviseur, projectmanager, lijnmanager of directeur bent, iedereen is welkom want SE is er voor de hele organisatie.

Naast een vooruitblik is er ook ruimte voor reflectie, en brengen we in kaart wat SE de afgelopen 20 jaar in Nederland heeft bijgedragen. Wat hebben we geleerd van toonaangevende projecten? Welke ontwikkelingen heeft SE in gang gezet? Ook zullen verschillende bekende namen uit de SE wereld inspirerend vertellen over hun praktijk.
Na een dag vol nieuwe ervaringen, die te danken is aan de hoofdsponsor van de SE Experience 2016 genaamd Relatics, is er tijd om te netwerken tijdens een feestelijke afsluiting van de SE Experience èn het lustrumjaar 20 jaar INCOSE NL.

Kijk voor meer informatie op: www.grandefinale.incose.nl

Of koop je ticket HIER.

INCOSE feestlogo uitgebreid v300816