Nog 2 weken en dan is de “SE Experience 2016”!

Over twee weken is de “SE Experience 2016”. Dit Systems Engineering symposium is de feestelijke afsluiting van het jubileumjaar van INCOSE NL en vindt plaats op 24 november 2016 in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Lees hieronder waarom je deze dag niet kan missen!

Lees meer

Update SE Experience 2016 - Grande Finale

In de afgelopen weken is er veel gebeurd in de ontwikkeling van de SE Experience. Daar willen we je graag van op de hoogte brengen. Het programma is voltooid, laatste sprekers zijn binnengehaald en de inschrijvingen stromen binnen. Ook hebben we een nieuwe hoofdsponsor; Relatics.

Lees meer

SE Experience 2016 - Grande Finale - 24 nov. Save the date!

In 2016 is het 20 jaar geleden dat INCOSE-NL opgericht werd als Nederlandse chapter van International Council on Systems Engineering. Uiteraard mag dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Om dit prachtige jaar af te sluiten wordt, zoals je ongetwijfeld niet is ontgaan, de “Grande Finale” georganiseerd.

Lees meer

SE Experience 2016 - Koop nu je ticket!

Lijkt het je leuk om met experts uit allerlei vakgebieden inspiratie op te doen, mee te denken over de toekomst van Systems Engineering en kennis en ervaringen uit te wisselen? Koop nu je ticket voor de SE Experience 2016 en neem deel aan het inspirerende programma op 24 november! Het thema is ‘Shaping the Future’, passend bij dit thema zijn een aantal onderwerpen geselecteerd. Kijk hier voor het programma.

Lees meer

SE Experience 2016 - Grande Finale, Tickets gaan binnenkort in de verkoop!

Wil jij aandacht besteden aan Systems Engineering, uitwisselen van kennis en ervaringen en netwerken? Lijkt het je leuk om met experts uit allerlei vakgebieden inspiratie op te doen en mee te denken over de toekomst van Systems Engineering? Zorg dat je erbij bent tijdens de afsluiting van het jubileum symposium de Grande Finale van INCOSE NL.

Lees meer

SE Experience 2016 – Grande Finale” is powered by Relatics!

Het is officieel. De “SE Experience 2016 – Grande Finale” is powered by Relatics! Relatics is een cloud based platform waarmee projectinformatie optimaal beheerd kan worden. Het wordt gebruikt voor grote projecten en aanbestedingen in de bouw, infrastructuur projecten en stedelijke projectontwikkeling.

Lees meer