21 Maart - ALV en netwerkbijeenkomst Behavior driven development

21 Maart - ALV en netwerkbijeenkomst Behavior driven development

Van 21.03.2019 19:00 tot 21.03.2019 22:00

Bij ADSE BV

Geplaatst door Martijn Marijnen

Categorieën: netwerkbijeenkomst

Labels: ALV

Hits: 1477


Onderwerp

Het is een uitdaging om de dynamiek van systemen eenduidig vast te leggen in eisen. En om deze over te dragen van klant naar ontwikkel/test team. Behaviour Driven Development, oftewel BDD, kan hierbij een uitkomst bieden.

Het doel is om de “feedback loop” te verkorten en een eenduidig beeld te scheppen tussen alle stakeholders, zowel aan de kant van klant als aan de kant van ontwikkelaar.

Tijdens deze sessie zal het ontstaan en het proces van BDD uitgelegd worden. Tevens zullen we ook stilstaan bij een aantal uitdagingen die BDD met zich brengen.

Spreker

Corné van de Pol is werkzaam als consultant bij Alten Nederland en heeft onder die vlag gewerkt bij Philips en Vanderlande en vervult momenteel de rol van software architect bij Hotraco. Corné is gespecialiseerd in agile werkmethoden zoals behaviour driven development, test driven development en continuous integration, en draagt dit, naast zijn reguliere werk, ook graag uit middels trainingen. Op het gebied van BDD heeft Corné ervaring opgedaan bij Philips, Vanderlande en is begonnen met het introduceren van deze werkwijze bij Hotraco.

Programma

19:00 - Ontvangst en inloop

19:30 - ALV

20:00 - Lezing

21:15 - Informele netwerkborrel

22:00 - Einde bijeenkomst

Locatie

ADSE
Southpoint International Builing A
Scorpius 90 2132 LR Hoofddorp

 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.