Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

21 April - Praktische toepassing van semantische informatie-modellering

Van 21.04.2022 18:30 tot 21.04.2022 22:00
Geplaatst door C.M.E. Verhage
0651011191
Categorieën: INCOSE Nederland
Gezien: 2252

Onderwerp

Praktische toepassing van semantische informatie-modellering (voor MBSE) en het interoperabel maken van informatie.

Spreker

Bram Bazuin (Semmtech)

Programma

18:30  - Ontvangst en inloop met broodjes
(19:00 - Online Teamsomgeving "open")
19:15  - Opening / mededelingen bestuur
19:45  - Presentatie
21:15  - Informele netwerkborrel
22:00  - Einde bijeenkomst

Locatie

De bijeenkomst wordt hybride georganiseerd. Je bent zodoende welkom in het van der Valk in Vianen of je kunt online aansluiten. Graag de keuze voor fysieke of online deelname aangeven bij het aanmelden.

Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een bevestiging via mail.

Een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een Outlookuitnodiging , met daarin het adres voor de fysieke locatie én een link naar de online vergadering (via Teams).

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.

Graag aangeven of je online wilt deelnemen of naar locatie komt, door te kiezen voor het juiste toegangsbewijs.