Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

14 December - Netwerkbijeenkomst

Van 14.12.2021 19:00 tot 14.12.2021 22:00
Bij Online
Geplaatst door C.M.E. Verhage
0651011191
Categorieën: INCOSE Nederland
Gezien: 175

Onderwerp

Holistically Composable and Sustainable Digital Twins and Threads.

Spreker

​Eugen Schindler, Digital Transformation Architect bij Canon Production Printing​.

Programma

19:00 - Mogelijkheid om in te loggen in Teams

19:30 - Algemene mededelingen

19:40 - Presentatie

22:00 - Einde bijeenkomst

Locatie

Online

Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een bevestiging via mail. Een week voor de webinar volgt een tweede mail met daarin een link naar de online vergadering (via Teams).

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.