Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

18 November - ALV + Netwerkbijeenkomst

Van 18.11.2021 19:30 tot 18.11.2021 22:00
Geplaatst door Martijn Marijnen
Categorieën: netwerkbijeenkomst
Gezien: 926

Onderwerp

ALV met aansluitend presentaties en discussie m.b.t. Model Based Systems Engineering en Digital Twin in de praktijk

Sprekers

Marcel Verhoef (Systems engineer ESA),
Michiel Bottema (Manager Future Construction Heijmans) en
Louis Stroucken (senior Systeem Architect Philips)

Programma

Volgt

Locatie

Volgt

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.