Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

19 oktober - Netwerkbijeenkomst

Van 19.10.2021 18:15 tot 19.10.2021 22:00
Geplaatst door Martijn Marijnen
Categorieën: netwerkbijeenkomst
Gezien: 1184

Onderwerp

Systems Engineering binnen Energieprojecten

Sprekers

Rembrandt Koops - Tennet
Michel Neleman - EQUANS (voorheen ENGIE) i.s.m. Miels Even - Liander
Michel Hamers - Omexom

Programma

Deze avond kan je luisteren naar ervaringen met het gebruik van Systems Engineering in de Energiemarkt binnen Omexom, Tennet, EQUANS (tot voor kort ENGIE) en Liander. Na de presentaties volgt een plenaire discussie. De planning zie er als volgt uit:
18.15-19.00u Inloop met broodjes
19.00-21.00u Presentaties met plenaire discussie
21.00-22.00u Netwerkborrel

Locatie

EQUANS (Tot voor kort ENGIE)
Laan van Barcelona 800
3317DD Dordrecht

Daarnaast bestaat de optie om de presentaties online te volgen. Stuur hiervoor, na aanmelding via de website, een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan vooraf een link naar de online vergadering (via Teams).

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.