link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

17 Juni - Webinar juni 2021

Van 17.06.2021 19:30 tot 17.06.2021 21:30
Geplaatst door C.M.E. Verhage
Categorieën: netwerkbijeenkomst
Gezien: 938

Onderwerp

Systems Engineering in de nucleaire industrie.
Volg deze link voor meer informatie.

Sprekers

Bas Leijser, Specialist Systems Engineering bij Arcadis

Programma

19:15 Zoom gereed om aan te melden
19:30 Opening / mededelingen
19:45 Presentatie
20:30 Pauze
20:40 Break-out-sessie
21:15 Plenaire afsluiting

Locatie

Online, via Zoom.
Een link naar de Webinar wordt, na aanmelding via de website, verstrekt middels een Outlook uitnodiging.

Na registratie ontvangt u in eerste instantie een automatische bevestigingsmail en nadien de mail met de Zoom-link.
Mocht u na registratie geen automatische bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan alstublieft contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens kantooruren rechtstreeks op het telefoonnummer zoals vermeld op de website.

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.