link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

22 April - webinar april 2021

Van 22.04.2021 19:30 tot 22.04.2021 22:00
Geplaatst door C.M.E. Verhage
Categorieën: netwerkbijeenkomst
Gezien: 878

Onderwerp

Hoe wordt Systems Engineering toegepast binnen TNO?

Spreker

Frank Benders en Wim de Jong, twee senior Systems Engineers uit verschillende Units van TNO.

Programma

19:30 - Mogelijkheid om aan te melden bij Zoom

20:00 - Presentatie

21:15 - Einde bijeenkomst

Locatie

Online, via Zoom

Na registratie ontvangt u in eerste instantie een automatische bevestigingsmail en nadien Outlook-uitnodiging met de Zoom-link.
Mocht u na registratie geen automatische bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan alstublieft contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens kantooruren rechtstreeks op het telefoonnummer zoals vermeld op de website.

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden.

Leden kunnen zich aanmelden door eerst even in te loggen. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan deze pagina, een grijze knop met het woord "deelnemen". Klik hierop om je aan te melden.

Niet leden kunnen tegen betaling van 10 euro per keer (betaling via de website) maximaal 3x deelnemen aan netwerkbijeenkomsten.