link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

23 september 2021 - 25-jarig jubileum INCOSE-NL

Op 23.09.2021
Geplaatst door C.M.E. Verhage
Categorieën: Jubileumjaar
Gezien: 3046

Deze dag willen wij samen met jullie het 25-jarig jubileum van onze vereninging vieren. Het programma is te vinden op deze pagina op onze website. Direct een toegangsticket kopen kan ook, het belooft een mooie dag te worden!