Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Workshop microSysml

Van 28.11.2015 09:00 tot 28.11.2015 16:00
Geplaatst door Berber Vogt
Categorieën: INCOSE Nederland
Gezien: 5033

De SIG MBSE is al weer anderhalf jaar actief in Nederland. De kerngroep heeft diverse nieuwsbrieven verstuurd en binnenkort volgt de uitnodiging aan Incose leden om actief deel te nemen in een van de werkgroepen.

Tijdens de aftrap hebben we vastgesteld dat er behoefte is aan een introductie op het gebied van modelleertalen. We hebben in de MBSE wereld goed rond gekeken en zien dat er veel met SySML wordt gewerkt. Eric Burgers, Jaco Buitelaar en Marcel van de Ven hebben al weer drie introductiecursussen gegeven op het gebied van SySML.
Op zaterdag 28 november geven Eric en Marcel de vierde introductiecursus.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, stuur snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om er bij te kunnen zijn!

Wij zijn nog op zoek naar een locatie waar de cursus gegeven kan worden. Geef in de mail aan of jouw bedrijf gastheer wil zijn voor ca. 14 cursisten en 2 cursusleiders.

Tot de 28e!