Wie maak jij INCOSE lid?

Ken jij systems engineers die nog geen lid zijn van INCOSE-NL? Spoor hen aan lid te worden en krijg twee boekjes gratis thuisgestuurd! (winkelwaarde: 30 euro)

Twee werkgroepen van INCOSE-NL hebben interessante boekjes geschreven. Het bestuur heeft besloten een deel hiervan weg te geven aan leden die een nieuw lid aandragen. Lees hier meer. 

1. Wij gaan verbouwen / home improvement
Er bestaat geen beter boekje om aan je partner, schoonouders of collega van de afdeling financiën uit te leggen wat systems engineering is. Aan de hand van de verbouwing van Robert en Valerie worden de belangrijkste stappen van SE in een context uitgelegd in voor iedereen begrijpelijke taal.

2. Systems Engineering Rollen en competenties
Wat doet een SE-er de hele dag? Kunnen we SE uitbesteden? Naar aanleiding van dit soort vragen heeft de SIG GWW een overzicht gemaakt van rollen en competenties dat systems engineering heeft. Het is gebaseerd op internationaal onderzoek en geschreven voor de context van de bouwsector. Maar ook voor andere sectoren is het klare taal.

Heb je geen connectie met SE-ers buiten incose NL? dan kan je de boekjes ook kopen via onze webshop, of op een van onze netwerkbijeekomsten.

Zelf een boekje maken?
Heb je een idee voor een leuk boekje of een ander initiatief omtrent SE? Neem contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen jouw initiatief ondersteunen door bijvoorbeeld faciliteiten van sponsoren. Zoeken naar teamleden. Of kosten, zoals drukwerk, op ons te nemen. Hierdoor kan je een zichtbare bijdrage leveren aan systems engineering in Nederland.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?
Een nieuw lid geeft bij aanmelden aan dat hij/zij via jou bij INCOSE-NL is gekomen. Wij sturen de boekjes op naar jouw huisadres. Zorg daarom dat je adresgegevens kloppen. Deze kan je bewerken door op www.incose.nl te klikken op “mijn incose" en daarna "mijn gegevens”.

In het vierde kwartaal zullen we de boekjes pas versturen nadat het nieuwe lid de contributie heeft betaald voor het volgende jaar.

De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Wij gaan verbouwen is geschreven in het Nederlands en Engels. De taal van het toegezonden boekje zal willekeurig worden gekozen. Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen.

Het bestuur van INCOSE-NL