EMEA workshop 2019: In Nederland!

 

De EMEA workshop is volgend jaar in Nederland!
We zijn bezig met het vormen van het organiserend team voor dit tweedaags evenement. Hiervoor schakelen we ook een professioneel evenementenbureau in.

We zijn dus met name op zoek naar mensen die de inhoud willen vorm geven. Hiermee draag je bij aan de ontwikkeling van SE in Nederland en daarbuiten en het is een boost voor je professionele netwerk.

Wat is de EMEA workshop?
Ieder jaar wordt in een ander land in Europa, Midden-Oosten,of Afrika de EMEA workshop gehouden. Het is een driedaags event, waarin geintresseerden en experts op diverse SE onderwerpen bij elkaar komen om kennis en ervaring te delen. In November 2018 is deze in Berlijn.

De agenda staat nog niet vast. Maar het zou kunnen dat volgend jaar MBSE en configuration management hot-topic zijn. Wil jij daar een onderwerp aan toevoegen? Help ons dan dit event vorm te geven.

De EMEA workshop is niet zitten en luisteren maar samen doen en verkennen. Dit is de kans om Systems Engineering in Nederland onder de aandacht te brengen en collega's uit Europa en verder te laten zien waarmee we in Nederland voorop lopen.

Enthousiast geworden om hier aan bij te dragen?
Laat het weten aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!