10-11 oktober 2019: EMEA workshop in NL!

 INCOSE-NL heeft de eer om op 10 en 11 oktober de tweedaagse EMEA workshop te organiseren!

 

Een commissie van INCOSE-NL neemt de organisatie op zich, samen met een professioneel evenementenbureau. 

 

Het bureau organiseert de dag, de commissie levert de inhoud. 

 

Wim van der Woerdt, Mari van de Ven, Jan Kapelle en Dick Terleth gaan zich hier het komende jaar voor inspannen. 

 

Het team zoekt nog een lid die de vormgeving van de marketing en communicatie voor het symposium op zich wil nemen. 

 

Wil jij op deze manier bijdragen aan de ontwikkeling van SE in Nederland en daarbuiten? En wil je je netwerk in het werkveld vergroten? Neem dan plaats in het organiserend comité. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of lees eerst verder over de EMEA workshop.

Wat is de EMEA workshop?
Ieder jaar wordt in een ander land in Europa, Midden-Oosten,of Afrika de EMEA workshop gehouden. Het is een driedaags event, waarin geïnteresseerden en experts op diverse SE onderwerpen bij elkaar komen om kennis en ervaring te delen. In November 2018 is deze in Berlijn.

 

De agenda staat nog niet vast. Maar het zou kunnen dat volgend jaar MBSE en configuration management hot-topic zijn. Wil jij daar een onderwerp aan toevoegen? Help ons dan dit event vorm te geven.

 

De EMEA workshop is niet zitten en luisteren maar samen doen en verkennen. Dit is de kans om Systems Engineering in Nederland onder de aandacht te brengen en collega's uit Europa en verder te laten zien waarmee we in Nederland voorop lopen.

 

Enthousiast geworden om hier aan bij te dragen?
Laat het weten aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!