10 & 11 oktober 2019: EMEA workshop in NL!

Op 10 en 11 oktober organiseert INCOSE-NL voor het eerst de tweejaarlijkse EMEA Workshop!

Tijdens deze twee dagen organiseren alle working groups uit de EMEA landen workshop sessies op alle mogelijke Systems Engineering onderwerpen. In vier dagdelen wordt topkennis op SE gebied aangewend om stappen te zetten op deze onderwerpen.  Het symposium vindt plaats in LEF, de inspirerende congreslocatie van Rijkswaterstaat in Utrecht.

Die locatie gaat zeker bijdragen aan de energie tijdens en de resultaten van de sessies. Tijdens de sessies wordt met de geïnteresseerden gewerkt aan een onderwerp dat door de working groups is uitgekozen en de resultaten worden aan het einde van de 2 dagen aan elkaar gepresenteerd.  Daarbij wordt ondersteuning geleverd door visueel notuleren/samenvatten van de workshop resultaten!

Naast de workshop sessies zijn er ook diverse sprekers, een uitgebreid avondprogramma en ruime mogelijkheden om te netwerken en hiermee uw SE kennis te vergroten. Voor de Nederlandse INCOSE leden is de EMEA Workshop daarom een uitgelezen mogelijkheid om aan de ontwikkeling van Systems Engineering bij te dragen en te leren van binnen- en buitenlandse collega’s. Reserveer daarom deze dagen vast in uw agenda en houd de komende nieuwsbrieven in de gaten!

Wat is de EMEA workshop?

Elke  2 jaar wordt in een ander land in Europa, Midden-Oosten of Afrika de EMEA workshop gehouden. Het is een tweedaags evenement, waarin geïnteresseerden en experts op diverse SE onderwerpen bij elkaar komen om kennis en ervaring te delen. Het is de EMEA aanvulling op de jaarlijkse International Workshop (IW). Na Parijs (2015) en Mannheim (2017) is in 2019 Utrecht aan de beurt voor de organisatie.