Uitnodiging tot kandidaatstelling INCOSE-bestuur

INCOSE Nederland zoekt nieuwe bestuursleden. Heb jij ideeën over de ontwikkeling van systems engineering en wil je in het hart staan van het netwerk van systems engineers? Geef je dan op als kandidaat bestuurslid.

 

Het huidige bestuur van INCOSE Nederland zal volgens de statuten in maart 2019 van samenstelling moeten veranderen. Wij zoeken onder onze bijna 400 leden drie personen die onze vereniging komende periode verder inhoud kunnen geven.

 

Het mandaat van de huidige Voorzitter Patricia de Greef verloopt; zij zal worden opgevolgd door de huidige Aankomend Voorzitter Ger Schoeber. Dit betekent dat er een nieuwe Aankomend Voorzitter moet worden gekozen.

 

Daarnaast heeft onze Secretaris Thomas Munster na een bestuursperiode van vier jaar aangegeven deze positie graag over te willen dragen. Er is dus ook een vacature voor Secretaris. Verder wil Bestuurslid Communicatie, Martijn Marijnen na twee jaar ook zijn bestuursfunctie doorgeven. Daarom zoeken wij ook kandidaten voor Bestuurslid Communicatie.

 

Het bestuur wil leden van INCOSE NL daarom graag uitnodigen om zich kandidaat te stellen voor één van bovengenoemde functies, of wellicht meerdere. Heb je interesse of vragen? Meld je dan aan bij een van de huidige bestuursleden. Dit kan via:

 

Patricia de Greef, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ger Schoeber, aankomend voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eric Burgers, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Thomas Munster, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martijn Marijnen, communicatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het verkiezingsschema ziet er als volgt uit: 

  • Kandidaatstelling tot uiterlijk 1 februari 2019;
  • Evt. stemmen via het te ontvangen e-stembiljet in de tweede helft van februari;
  • Bekendmaking uitslag begin maart;
  • Formele overdracht tijdens de  ALV op 21 maart 2019.

We kijken uit naar je reactie!