Please download and install the latest AcyMailing version otherwise the Toolbox plugin will NOT work

EMEASEC 2018: "SE: Connecting the World" - Incose

EMEASEC 2018: "SE: Connecting the World"

De INCOSE EMEA Systems Engineering Conference (EMEASEC) is de toonaangevende conferentie voor systems engineering en aanverwante disciplines in Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Dit jaar is de EMEASEC van 5-8 november in Berlijn.

Op de EMEASEC presenteren bedrijven, universiteiten en andere kennishouders de laatste ontwikkelingen in toepassing van en onderzoek naar SE. Het evenement is bij uitstek geschikt om te netwerken met professionals uit verschillende landen en sectoren.

Het thema van deze editie is "Systems Engineering: Connecting the World". Alle details vind je op de website van de EMEASEC, onder andere waarom je de conferentie niet wil missen. 

De organisatie zoekt enthousiaste professionals:

1. Voor het indienen van een paper
Heb jij de ambitie om een bijdrage te leveren aan dit evenement en jouw ervaringen te delen met systems engineers uit de gehele EMEA regio? Stuur dan jouw voorstel, artikel of propositie naar de organisatie. Zie hier de gevraagde onderwerpen. Deel je voorstel snel, want de deadline is al 25 mei!

2. Voor het innemen van een plek in de selectiecommissie.
Vind je het leuk om de ingestuurde papers, panels en tutorials te reviewen? De EMEASEC organisatie is op zoek naar reviewers en doet een beroep op INCOSE-NL leden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.