Paul Schreinemakers kandidaat bestuur INCOSE internationaal

Van 1 t/m 22 november 2017 vinden de verkiezingen van het internationale INCOSE bestuur plaats. Alle INCOSE leden krijgen hiervoor op 1 november via email een stembiljet. Voor INCOSE-NL zijn de verkiezingen extra belangrijk: we kunnen trots melden dat Paul Schreinemakers zich verkiesbaar heeft gesteld voor president elect. Lees hier alles over het kandidatuurschap van Paul en de verkiezingsprocedure.

Verkiezingen bestuur INCOSE Internationaal

In november is er een verkiezing voor de volgende posities in het internationale INCOSE bestuur: 

  • President Elect
  • Treasurer
  • Chief Information Officer (CIO)
  • Director for Outreach

De nominaties en motivaties van alle kandidaten zijn te lezen op de internationale incose website.

Paul Schreinemakers kandidaat voor President Elect

Speciale aandacht voor Paul Schreinemakers: hij heeft zich verkiesbaar gesteld voor het voorzitterschap (President Elect) van INCOSE internationaal.

Het INCOSE bestuur kent Paul als een gedreven persoon met passie voor SE die al meer dan 16 jaar vrijwillig bijdraagt aan INCOSE en als internationaal technical director heeft bewezen impact te kunnen maken.
Zijn visie: leden centraal en meegaan met een veranderende wereld, past het best bij wat INCOSE volgens ons nodig heeft. Daarnaast vinden we transparantie vanuit INCOSE internationaal en het luisteren naar lokale afdelingen, zoals Nederland, erg belangrijk. In Paul denken wij dat meer te vinden dan in de andere kandidaat en daarom vinden wij vanuit INCOSE-NL Paul de meest geschikte kandidaat voor het voorzitterschap.

Paul heeft in zijn visie statement uiteengezet waarom hij voorzitter wil worden, en wat zijn visie is voor INCOSE de komende jaren.
Hier presenteert Paul zijn visie in een korte youtube-video. Zijn gehele visie statement in het Nederlands is hier te lezen.  

Webinar met 'presidenten verkiezingsdebat'

26 oktober vindt een webinar plaats met de 2 president elect kandidaten (14.00 – 15.00 uur Nederlandse tijd). Hierin zullen de kandidaten, Paul Schreinemakers en Kerry Lunney, hun visie toelichten en vragen van INCOSE leden beantwoorden. Toegang tot de webinar krijg je hier: Webinar 26 oktober. Je kan hem hier ook terug kijken. 

Procedure

Alle INCOSE leden ontvangen op 1 november een digitaal stembiljet via email. Door op de link te klikken in dit stembiljet kun je stemmen. Dit kan van 1 t/m 22 november. Makkelijker kan niet! Mocht je op 1 november geen stembiljet via email ontvangen hebben, verzoeken we je contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot zover de update over de verkiezingsperiode. We willen iedereen oproepen om te gaan stemmen tussen 1 en 22 november!