Bits & Chips organiseert Smart Systems

Het nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland: Bits&Chips, organiseert op 2 november a.s. "Smart Systems 2017".

Op deze conferentie komen alle partijen die een rol spelen in het ontwikkelen van slimme en innovatieve systemen samen. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd, van intelligent lighting systems tot geavanceerde productietechnologie.

Het evenement is voor universiteiten, onderzoekers, ontwerpers, systeem engineers en systeemarchitecten, en ook voor technisch management. Het programma biedt de mogelijkheid om je best practices op thema's zoals intelligent vehicles en systeemarchitectuur te delen, en te leren van andere professionals.

Op de expositie kun je de nieuwste ontwikkelingen ervaren en je netwerk onderhouden. Hier komen marktleiders en startups samen en krijg je de kans om hen te leren kennen en te ervaren waar ze mee bezig zijn. Tot slot is er ook een "interactive student programme" waar je ingenieurs in wording kunt ontmoeten.

Je kunt je inschrijven op de evenementpagina van Bits & Chips.

INCOSE-NL leden kunnen een kortingsvoucher opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door middel van deze toegangscode is de prijs exclusief voor Incose leden € 200 in plaats van de reguliere toegangsprijs van € 375.