Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

INCOSE-NL partner van de tweede Dutch System Architecting Conference

INCOSE-NL is een partner van de tweede Dutch System Architecting Conference op donderdag 20 juni aanstaande. Na een succesvolle eerste editie, wordt op donderdag 20 juni de Dutch System Architecting Conference georganiseerd in de Verkaderfabriek in 's Hertogenbosch.

Dit is dé plek om kennis te vergaren over de ontwikkeling en commercialisering van complexe systemen, producten en machines. Op het programma staan sprekers uit een breed spectrum aan bedrijven en interessante productontwikkelingstrajecten vanuit een system architecting perspectief. Het uitwisselen van waardevolle lessons-learned uit succesvolle en minder succesvolle ontwikkeltrajecten is belangrijk voor een systeemarchitect om ten allentijde in staat te zijn de juiste beslissingen te nemen.

We verwachten ongeveer 150 deelnemers uit diverse sectoren, high-tech, publieke infrastructuur, automotive en de maakindustrie: allen actief in het ontwikkelen van complexe systemen.

En als extra stimulans kan je als INCOSE-NL lid tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan deze dag. Je kunt een kortingscode ( met een waarde van €75,- ) aanvragen door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kortingscode kan je gebruiken bij het bestellen van je toegangsbewijs via de site van het evenment.

Meer informatie op de site van het evenement https://sysarch.nl/