link

Even voorstellen: Omar El-Haloush als secretaris

Mijn naam is Omar El-Haloush (27). In 2016 studeerde ik af als Theoretisch Bioloog; het systematisch definiëren van complexe biologische processen (micro)/ systemen (macro) aan de hand van algoritmen.

Niet snel daarna ben ik begonnen bij Everest B.V. waar ik aan de slag ging als Business Engineer. Ik heb in deze functie voornamelijk in de financiële sector een overkoepelende rol gespeeld tussen de wensen van de ‘Business’ en de ‘ICT. Naast portaal- en procesbeheer hield ik mij bezig met de ICT-Architectuur.
In 2018 kwam ik in aanraking met How2SE B.V., inmiddels vervul ik hier de functie Adviseur Systems Engineer. How2SE is met name actief met Systems Engineers binnen de GWW sector, maar zo nu en dan wordt er een uitstapje gemaakt naar andere sectoren. Verder worden er een verscheidenheid aan cursussen en trainingen verzorgd op het gebied van SE.
Middels How2SE kwam INCOSE op mijn radar en mag ik mij zelf lid noemen sinds eind 2018. Ook al zit ik nog niet zolang in het werkveld, mij werd vrij snel duidelijk wat de meerwaarde van INCOSE is: nieuwe inzichten, op de hoogte blijven van ontwikkelingen en netwerkuitbreiding. Het gaat voor mij een nieuwe uitdaging zijn op het gebied van bestuurlijke vaardigheden, maar ik hoop door invulling te geven aan de rol van secretaris mijn steentje bij te kunnen dragen aan de meerwaarde van INCOSE.