Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

13 September - Netwerkbijeenkomst

Deze avond een bijdrage vanuit INCOSE-UK.

 Het inhoudelijke programma volgt zo spoedig mogelijk.

Wel kunnen we alvast melden dat deze avond ook een gelegenheid is voor 'live' netwerken. We zijn welkom bij Process Minded in Gorinchem. Daar zullen we gezamenlijk de online bijdrage vanuit INCOSE-UK volgen, met aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden
De avond wordt hybride georganiseerd, dus deelname vanf thuis is mogelijk. Aanmelden kan via deze link. Graag aangeven of naar locatie komt of je online wilt deelnemen, door te kiezen voor het juiste toegangsbewijs.

Locatie
Process Minded
Avelingen-West 28
4202 MS Gorinchem

Programma
18.30 - Ontvangst met broodjes
19.00 - Online verbinding actief
19.15 - Opening en mededelingen
19.30 - Presentatie
21.15 - Netwerkborrel
22.00 Einde bijeenkomst