Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

System Architecting conference 2022

INCOSE-NL partner bij de organisatie van de System Architecting conference 2022.

 SysArchLogo

Ook in2022 is INCOSE-NL partner van Techwatch bij de organisatie van de Bits & Chips System Architecting conference. Deze keer is gekozen voor een combinatie van vijf online webinars en een live event op 22 juni in 's-Hertogenbosch. De webinars vinden telkens plaats tussen half vier en half vijf 's middags. Het programmma van het live event volgt.

Leden van INCOSE-NL krijgen €50,- korting (€ 275 i.p.v. € 325) voor het live event op 22 juni. Hiervoor kan je, onder vermelding van je lidmaatschapsnummer, een kortingscode opvragen bij ons administratiekantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De data zijn:

- Dinsdag 25 januari (Webinar, gratis deelname)
- Dinsdag 15 februari (Webinar, gratis deelname)
- Dinsdag 22 maart (Webinar, gratis deelname)
- Dinsdag 19 april (Webinar, gratis deelname)
- Dinsdag 24 mei (Webinar, gratis deelname)
- Dinsdag 22 juni ('s-Hertogenbosch, toegangstickets via de website)

De presentatie van de laatste webinar op dinsdagmiddag 24 mei wordt verzorgd door Will Crowcombe (TNO).

Zie de website van de System Architecting conference voor verdere details en meer informatie over het programma.