Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

29 jan t/m 1 feb International Workshop 2022 (Hybride)

Zaterdag 29 januari tot en met dinsdag 1 februari 2022 een nieuwe INCOSE International Workshop 2022.

Deze keer in hybride vorm en daarmee fysiek bij te wonen door af te reizen naar Torrance (California) of online vanuit huis of op het werk. Tijdens dit event komen alle International Working groups van INCOSE samen om hun domeinkennis met de deelnemers van de IW2022 verder te ontwikkelen. Dit betekent dus een aantal actieve dagen. Samen aan de slag met diverse Systems Engineering gerelateerde onderwerpen!

Deelname aan het complete programma op locatie kost $550,- (voor leden) en $175,- (voor leden). Daarnaast zijn er aparte tarieven voor niet-leden, senior leden en studenten. Het complete programma + de mogelijkheid om te registreren is beschikbaar op de website van de IW2022.