link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Vervul een rol binnen het bestuur

Wil je in het hart staan van hét Nederlandse netwerk van systems engineers? Geef je dan op als kandidaat bestuurslid!

Als bestuur van INCOSE-NL zijn we per direct op zoek naar een secretaris die ons als bestuur van INCOSE-NL komt versterken. Zie jij het als een uitdaging om Systems Engineering binnen Nederland verder op de kaart te zetten en/of het uitwisselen van kennis en ervaringen binnen de verschillende markten waarin Systems Engineering wordt toegepast te bevorderen? Neem dan contact op met één onze bestuursleden om nader kennis te maken en te bespreken hoe jij een bijdrage kunt leveren in de dynamische wereld van Systems Engineering.

Thijs Geurts, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harry van der Velde, aankomend voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mari van de Ven, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Omar El-Haloush, secretaries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rico Verhage, communicatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 We hopen tijdens de ALV van november een nieuwe secretaris te installeren!