Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

System Architecting conference 2021

INCOSE-NL partner bij de organisatie van de System Architecting conference 2021.

 SysArchLogo

Ook dit jaar is INCOSE-NL weer partner van Techwatch bij de organisatie van de System Architecting conference. Deze keer is gekozen voor een volledig online conferentie, verdeeld over zeven dagen. Per dag is een programma samengesteld tussen half vier en vijf uur 's middags. De data zijn:

- Dinsdag 13 april (gratis deelname)
- Dinsdag 18 mei
- Dinsdag 15 juni
- Dinsdag 31 augustus
- Dinsdag 28 september
- Dinsdag 2 november
- Dinsdag 30 november

De eerste twee middagen zitten erop en waren een groot succes. 15 juni aanstaande is de eerst volgende bijeenkomst met deze keer op het programma, Ton Peijnenburg van VDL Enabling Technologies en Jeroen Rondeel van Blue Engineering. De host van deze webinars is René Raaijmakers (Editor Bits&Chips) en de rol van modarator wordt ingevuld door Ger Schoeber (Trainer and program manager systems at High Tech Institute).

Als INCOSE-NL lid krijg je 20% korting. Hiervoor kan je een kortingscode opvragen bij ons secretariaat, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie de website van de System Architecting conference voor verdere details qua kosten en de mogelijkheid om je te registreren.