Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Terugblik Dutch System Architecting Conference 2020

We kunnen terugkijken op een succesvolle derde Dutch System Architecting Conference.

Deze dag mocht INCOSE-NL wederom als partner van Techwatch de organisatie van de Dutch System Architecting Conference verzorgen. In de mooie ambiance van het Igluu in Eindhoven konden 58 deelnemers, plus 22 deelnemers online, luisteren naar uiteenlopende presentatie/verhalen met een link naar Systems Architecting en/of Systems Engineering.

Hieronder een grafische impressie van deze dag!

 IS 2020 03