Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

14 juni: Dutch System Architecting Conference

Weten wat er speelt op het gebied van systeemarchitectuur in Nederland? Kom dan naar de Dutch System Architecting Conference.

 

Het eerste Systeemarchitectuur symposium in Nederland. Hoofdthema: het delen van kennis over System Architecting en Engineering uit verschillende toepassingsgebieden.

 

Sprekers uit zowel de civiele, transport en high-tech industrie delen hun ervaring. Hier vind je het aansprekende programma.

 

Omdat INCOSE-NL partner is, nemen leden deel tegen het discount tarief van slechts €200,- . De hiervoor benodigde code is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en éénmalig te gebruiken. Meld je snel aan! Meer info op: Sysarch.nl