Please download and install the latest AcyMailing version otherwise the Toolbox plugin will NOT work

14 juni: Dutch System Architecting Conference - Incose

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

14 juni: Dutch System Architecting Conference

14 juni vindt de eerste Dutch System Architecting Conference plaats. Een uniek evenement in Nederland met INCOSE-NL als partner.
Het evenement staat in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaring op gebied van Systems Engineering en System Architecting. Er zijn bijdrages uit zowel de civiele, transport en high-tech industrie. Het aansprekende programma is bekend en hier in te zien.

INCOSE-NL leden nemen deel tegen het discount tarief van slechts €200,- ! De hiervoor benodigde code is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en éénmalig te gebruiken. Wij kijken uit naar het eerste symposium over systeemarchitectuur in Nederland en hopen je te zien op 14 juni. Meld je snel aan! Voor alle vedere informatie zie sysarch.nl