Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Aanstaande evenementen

De volgende evenementen staan binnenkort op de agenda:
alle evenementen vind je in de evenementenkalender

Van 18.12.2018 19:00 tot 18.12.2018 22:00
Bij Marten Meesweg 25, 3068 AV Rotterdam, Nederland Categorieën: INCOSE Nederland Labels: Netwerkbijeenkomst
Innovatie in de bouwsector, het bestaat! Realiseren van een orderportefeuille met nieuwe methodes als lean, agile en bim. De bouwsector staat van oudsher bekend als traditioneel en conservatief. Heembouw bewijst het tegendeel met een innovatieve aanpak gebaseerd op de Lean-filosofie en gebruikmaking van nieuwe technologie zoals BIM & Virtual Reality. Lees hieronder meer.
Van 17.01.2019 19:00 tot 17.01.2019 22:00
Bij Categorieën: netwerkbijeenkomst
De netwerkbijeenkomst van Januari