Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Aanstaande evenementen

De volgende evenementen staan binnenkort op de agenda:

Van 14.12.2017 19:00 tot 14.12.2017 22:00
Bij Laan van Barcelona 800, 3317 DD Dordrecht, Netherlands Categorieën: INCOSE Nederland Tags: Netwerkbijeenkomst
Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van Robotica: Hoe kan je intelligente robotsystemen ontwikkelen, die om kunnen gaan met grote variatie en onzekerheid? Spreker: Berend Kupers