link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Bedankt voor uw stem

Bedankt dat je zojuist jouw stem heb uitgebracht voor de verkiezing van een nieuwe aankomend voorzitter van INCOSE-NL.

Zoals ook vermeld in de vooraankondiging is (conform onze statuten) de uitslag alleen geldig indien een van de kandidaten een absolute meerderheid van stemmen behaalt.
Wordt deze absolute meerderheid niet gehaald, dan volgt er binnen ongeveer een week een 2e ronde waar je opnieuw voor uitgenodigd zult worden.

Tijdens de ALV op dinsdagavond 16 maart aanstaande zal bekend worden gemaakt wie de meeste stemmen heeft ontvangen en daarmee vanaf dat moment de rol van aankomend voorzitter zal vervullen. Wij hopen je tijdens deze webinar te kunnen verwelkomen. Aanmelden is al mogelijk via onze website!