Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Bezoek testcentrum Vanderlande + ALV (27 oktober 2016)

Op 27 oktober wordt er een korte ALV gehouden met als thema's de begroting 2017 en de contributie 2017 . Tijdens deze avond wordt ook een bezoek gebracht aan het testcentrum van Vanderlande. In dit centrum worden alle type tests, van protoype testen tot duurtesten van componenten vlak voor marktintroductie, uitgevoerd.

lees meer