Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Air, Land, See Systems Engineering Tour

De Air, Land, Sea Systems Engineerings Tour vindt plaats van 12 t/m 14 september. Op 13 september komt deze in Amsterdam bij IBM, de inschrijving is geopend. Onder andere de volgende sprekers komen, Paul Schreinemakers (How2SE), Richard Beasley (Rolls Royce, UK) en Claire Ingram (University UK). 

Voor details over het programma en voor het inschrijven, klik hier

Voor details over de sprekers, klik hier